Tekenen - Schilderen diverse technieken
*incl. basismateriaal

Locatie : Den Dullaert Sportlaan 24, Hulst

Docent(e) : Christina van Prooijen

Samen met u gaat de docent op ontdekkingstocht in de wereld van tekenen en schilderen. Er wordt individueel gewerkt en de cursus is voor beginners en mensen die de eerste stappen met schilderen en tekenen al achter de rug hebben. De docent past zich aan uw tempo aan en staat u met raad en daad terzijde. Hier krijgt u ruimte om naar hartenlust te experimenteren. De aanpak van de verschillende thema’s zoals portretten, stillevens of landschappen wordt verkend. Er wordt gekeken waar uw voorkeur ligt, realistisch of abstract en natuurlijk komen de verschillende materialen aan bod. Samen met de docent voltooit u uw zoektocht naar welke werkwijze en stijl bij u past. Al tekenend en schilderend krijgt u tips en achtergrondinformatie om uw werkstuk naar tevredenheid af te ronden.

*In deze cursus kunt u gebruik maken van in ons leslokaal aanwezige basismaterialen:  verschillende soorten tekenpapier, (kleur)potlood, pastelkrijt, stift, inkt, aquarel, plakkaat-/acrylverf, houtskool, penselen, gum.

LET OP! Vanaf nu staat de inschrijving open voor de cursisten die op dit moment bij ons cursussen volgen, nieuwe cursisten kunnen zich vanaf 1 juni 2024 inschrijven. 

Inschrijven

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.