Workshops Creatief met papier 

Locatie : Den Dullaert Sportlaan 24, Hulst 

Docent(e) : Frieda Dils 

“ORIGAMI BLOEMEN”

Een workshop waarin je kennis maakt met het plooien van bloemen (origami). We werken samen 4 plooischema’s af om dan op eigen tempo nog een paar extra bloemen te plooien. De keuze van het papier en de subtiele afwerking zorgen ervoor dat elkeen een eigen persoonlijk werkstuk bekomt. We schikken en “monteren“ de bloemen op een kippengaas voorzien van papierpulp wat zorgt voor een speciaal effect.
*Kosten voor overige materialen ± €10 te voldoen aan de docente.


“BLOEMEN IN ITALIAANSE CREPEPAPIER”
Bloesem. Het mooie Italiaanse crêpepapier ligt aan de basis van deze workshop. We snijden, vormen en verlijmen  de bloemblaadjes tot bloesems. Je voorziet een decoratieve tak (bij. krulwilg) èn een daarbij horend vaasje of fles. We bevestigen alle bloesems op jouw tak zodat we een decoratief werkstuk bekomen. Zo haal je de lentesfeer in huis!
*Kosten voor overige materialen ± €8 te voldoen aan de docente.
 

“SCHAAL IN PAPIER”
Les 1: Met behulp van een mal, lijm en handgeschept papier bouw je laag per laag de basis van de sierschaal op (diameter = 30cm).

Les 2: Na een weekje drogen kan de afwerkingslaag worden aangebracht. Hiervoor maak je een keuze uit handgeschept Nepalees papier dat je als laatste laag gaat aanbrengen. Dit papier laat toe om een eigen persoonlijke toets aan jouw schaal te geven.

De aangeleerde techniek laat toe om thuis opnieuw aan de slag te gaan en verder te experimenteren.
*Kosten voor overige materialen ± €16 te voldoen aan de docente.

 

Inschrijven

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.