Algemene informatie

Voor informatie over onze cursussen / workshops kunt u in het hoofdmenu klikken op aanbod van één van onze doelgroepen. U krijgt dan een uitrolmenu waaruit u uw keuze kunt maken. Onze cursussen worden gegeven op verschillende locaties in de gemeente Hulst en deze staan vermeld bij de betreffende cursus.

Voor telefonische informatie kunt u bellen Tel. 0114-320686 op maandag, dinsdag, donderdag, van 9.00-14.00 uur en op woensdag van 13.00-18.00 uur. 

U kunt ook mailen via de link: Mail ons

Inschrijven dient te gebeuren door te klikken op de knop Inschrijven van de betreffende cursus. Deze knop vindt u op onze website steeds onderaan bij de cursusinfo. U komt dan op het inschrijfformulier terecht. Vul het inschrijfformulier volledig in. U kunt dan ook meteen betalen via iDeal / Bancontact. 

Vindt u het lastig om online in te schrijven, dan kunt u naar ons kantoor in Den Dullaert komen voor hulp bij het inschrijven en betalen (zie openingstijden). De betaling wordt dan contant voldaan. De cursusprijs moet in één keer worden voldaan. 

Let op!

Inschrijven is noodzakelijk uiterlijk 1 week voor de start van de cursus.

Op basis van het minimum aantal inschrijvingen wordt bepaald of de cursus kan doorgaan. Uw tijdige inschrijving kan daarvoor bepalend zijn. Het maximum aantal deelnemers is afhankelijk van de aard van de cursus. 

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. 

Bij onvoldoende inschrijvingen gaat een cursus / workshop niet door. U wordt hiervan ongeveer één week voor aanvang van de cursus/workshop op de hoogte gebracht. Het cursusgeld wordt dan terugbetaald.

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.