Introductie

Met ingang van 2021 is de website van Kreatieve Vorming vernieuwd. We hebben een nieuwe huisstijl die u voortaan in ons boekje en op onze website tegenkomt. Ook ons aanbod is uitgebreid. Laat u bij het lezen zeker ook verrassen door de vele nieuwe workshops, die u kunt gaan volgen. Onze jaarlijkse en halfjaarlijkse cursussen blijven doorlopen ook de komende jaren, maar we hebben ditmaal ook gekozen om kortdurende workshops in te plannen. Niet iedereen kan of wil zich een jaar vastleggen, maar 2 of 4 of 6 weken daarentegen, is goed te overzien. Het is een leuke manier om kennis te maken met materialen en creatieve vaardigheden op het gebied van schilderen, papier, textiel en klei en u kunt ontdekken waar uw voorkeur naar uitgaat. 

Onze organisatie zet zich sinds 1975 in om de creatieve vermogens van mensen te ontwikkelen door middel van kunstzinnige vorming.

Onder begeleiding van docenten en kunstenaars kunt u werken aan kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van de aangeboden kunstdisciplines. Kunst is universeel, alle culturen zijn op hun eigen manier met kunst verbonden en brengen mensen samen. Kunst ervaren en er je eigen invulling aan geven, geeft je een open mindset. Wij willen dan ook jonge kinderen graag op een speelse wijze laten kennismaken met kunst en bij de cursussen / workshops voor volwassenen krijgt u de kans zelf uw blik op kunst te vormen of te verruimen zoals u dat wilt.

Daarnaast verzorgt onze instelling activiteiten voor het basisonderwijs in het kader van de cultuurmenu’s en werkt zij samen met diverse organisaties aan projecten. Wij proberen iedereen in de maatschappij te betrekken bij het maatschappelijk leven. 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.