Fotografie:

- voor beginners
- voor gevorderden
- photoshop

Locatie : Den Dullaert Sportlaan 24, Hulst

Docent(e) : Freddy Dirickx

Fotografie beginner
Je camera leren kennen terwijl je leuke opdrachten uitvoert. Dat kan bij deze basiscursus fotografie. Technische camerakennis en creativiteit ontmoeten elkaar in deze lessen. Zo ontwikkel je artistieke vrijheid. Je leert over sluitertijd, diafragma, ISO-waardes en andere technieken die jouw foto's kunnen beïnvloeden. Maar ook creatieve aspecten als compositie, licht/donker en lijn komen aan bod. Natuurlijk ontbreken de bekende fotografen niet. Zij dienen als inspiratiebron. Je fotografeert tijdens de les in het atelier samen met de andere cursisten. Thuisopdrachten helpen om te onthouden wat er tijdens de les is behandeld. In deze cursus werk je met je eigen digitale camera. Dit kan een spiegelreflex of systeemcamera zijn. In ieder geval een camera waarop je handmatig de sluitertijd, diafragma en ISO-waardes kunt instellen. De cursus is zeer laagdrempelig. Dus doe gewoon mee!

Fotografie vervolg
Betreed de volgende fase van je fotografische reis met onze boeiende vervolgcursus! Hier gaan we dieper in op geavanceerde technieken en leggen we de nadruk op het verfijnen van je artistieke vaardigheden, waardoor je nieuwe dimensies in de wereld van foto grafie ontdekt.
De cursus biedt een grondige verkenning van belichting, compositie en geavanceerde
beeldbewerkingstechnieken, waardoor je een meester wordt in het vastleggen van de perfecte foto. Duik in diverse fotografische genres, variërend van intieme portretten tot
adembenemende landschappen, en ontwikkel geleidelijk een unieke signatuur voor je werk.
Hier krijg je de ruimte om je creativiteit te laten bloeien terwijl je jouw fotografische
vaardigheden naar nieuwe hoogten tilt. Schrijf je in voor deze inspirerende vervolgcursus en ontdek de onbegrensde artistieke mogelijkheden die de wereld van de fotografie te bieden heeft. Laat je passie voor beeldvorming tot uiting komen en geniet van de reis naar een nog betere en meer gepersonaliseerde fotografie e rvaring!

Photoshop
Welkom bij onze boeiende cursus Photoshop, waarin we je meenemen op een ontdekkingsreis door de krachtige wereld van beeldbewerking. Of je nu een beginner bent die nog nooit met Photoshop heeft gewerkt of al enige ervaring hebt, deze cursus is ontworpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
Leer de essentiële tools en technieken van Photoshop, van basiselementen zoals uitsnijden en retoucheren tot geavanceerdere functies zoals lagen, maskers en filters. Ontdek hoe je kleuren kunt verbeteren, co ntrasten kunt aanpassen en speciale effecten kunt creëren om je foto's te transformeren. Daarnaast zullen we praktische tips delen voor een efficiëntere workflow en het organiseren van je projecten. Of je nu geïnteresseerd bent in het perfectioneren van portretten, het manipuleren van landschappen of het verkennen van artistieke creaties, deze cursus biedt de tools en kennis om je Photoshop vaardigheden te versterken.

Inschrijven

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.