Kinderatelier ruimtelijk werken

Docent(e) : Christina van Prooijen

Docent(e) : Martijn Tharner

Locatie : Den Dullaert, Hulst

Locatie : Basisschool de Schakel te Vogelwaarde

Bij het kinderatelier krijg je alle ruimte en aandacht om je kwaliteiten verder te ontwikkelen als unieke kunstenaar. We leren je allerlei technieken, maar vinden het vooral belangrijk dat jij plezier hebt en leert je creativiteit te gebruiken.
Je gaat tekenen, schilderen en ruimtelijk werken. Hiervoor gebruiken we verschillende materialen zoals pastelkrijt, acrylverf, ecoline, klei, hout, natuurlijke materialen en allerlei bruikbaar restmateriaal. Soms duurt een “project” dat je maakt, 2 of 4 lessen, soms wat langer. Het gaat erom dat jij bepaalt waar jouw fantasie je heenbrengt. Alles komt aan bod om je talenten te ontwikkelen en je bewegingsmotoriek op een speelse en uitdagende manier te oefenen en verder uit te bouwen De docent helpt je om jouw ideeën uit te voeren en met trots kun je jouw werkstukken mee naar huis nemen.

Kinderen hebben op jonge leeftijd een heel vrije en open manier om zich te uiten en naar dingen te kijken. Wij willen hen in deze cursus hierbij zoveel mogelijk stimuleren en de ruimte en mogelijkheid bieden hun creativiteit en fantasie tot leven te brengen. Het pad dat zij daarbij bewandelen, wordt door henzelf uitgestippeld. De docent ondersteunt en leert hen nieuwe technieken en laat de kinderen werken met diverse materialen.

Inschrijven