Authentiek schrijven

Locatie : Den Dullaert Sportlaan 24, Hulst

Docent(e) : Lidewei Philips

Het verhaal dat je altijd al hebt willen schrijven. Het verhaal dat je aan je (klein)kinderen wil vertellen. Het verhaal dat aan je trekt maar dat je nog niet hebt durven opschrijven. Dat is authentiek schrijven.

Schrijven is een ambacht, maar je eigen boek schrijven is nog zoveel meer dan dat.
Deze cursus pakt het daarom anders aan dan andere schrijfcursussen. Natuurlijk is het zinvol om te weten hoe je de aandacht van de lezer kan versterken door het juiste vertelperspectief. Je wil ook weten wat voor welke leeftijd kan en hoe je een spanningsboog opbouwt.
Maar als je niet tot schrijven komt, heb je er allemaal weinig aan.

In de cursus Authentiek schrijven neemt de docent jou stap voor stap mee in het uitwerken van jouw unieke verhaal. Je leert je eigen schrijfstijl kennen, steengoede scènes op te bouwen, krijgt een eindeloze bron aan inspiratie én gaat echt aan de slag met het schrijven van dat verhaal of boek dat al zolang naar buiten wil.
Heb je nog helemaal geen idee waarover te schrijven? Ook dan ben je welkom! Samen met de docent zoek je uit welk verhaal jouw unieke verhaal is.

PS: Vind je schrijven in het Nederlands lastig maar borrelt er wel een verhaal in je op in je moedertaal? Ook dan ben je welkom!

Inschrijven

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.