Toneelcursussen

Docent(e) : Mika van den Berg

Docent(e) : Faye de Poorter.

Locatie : Den Dullaert, Hulst

Op toneel is alles mogelijk. Je kunt de bekendste BN’er worden, je kunt de beste taartenbakker worden, je kunt toveren, je kunt een nieuwe wereld maken zonder slechte mensen, je kunt ervoor zorgen dat iedereen een heerlijk leven heeft, je kunt autorijden, zingen, dansen, en de mensen in de zaal meenemen in jouw verhaal.
Krijg jij een kick van applaus? Vertel je graag grappen en laat je mensen graag lachen? Vind jij het heerlijk om in de huid van een ander te kruipen, al een echt beroep te hebben en om samen met anderen je fantasie de vrije loop te laten? Lijkt het je leuk om situaties te spelen die in het echt niet zouden kunnen, of juist wel waardoor het levensecht wordt? Hou jij van grappige, spannende, serieuze en soms enge verhalen? Wil je dit ook aan een publiek laten zien? Dan moet je zeker eens komen kijken bij de toneelgroepen van Kreatieve Vorming.
Toneelspelen doe je net als voetbal of hockey in een team. Elk teamlid is even belangrijk en daarom moet je er het liefst ook altijd zijn. In een aantal lessen werken we met een script aan een presentatie of voorstelling. Iedereen studeert de tekst in van zijn of haar rol. In de rest van de lessen leer je zo goed mogelijk acteren zodat we het publiek kunnen meenemen in onze verhalen.

Inschrijven