Fotograferen met je smartphone

Locatie: Den Dullaert Sportlaan 24, Hulst

Docent(e) : Gino van den Broecke

In deze 5-delige cursus "fotograferen met je smartphone" wordt door fotograaf Gino van den Broecke op eenvoudige manier uitleg gegeven over ‘waar je op moet letten wanneer je een foto maakt.

Er wordt antwoord gegeven op onder andere de volgende vragen: 
Hoe stel ik goed scherp? Mag ik inzoomen of juist niet? Hoe kan ik een foto maken die iemand anders nog niet heeft gemaakt? Mag ik zomaar iedereen op de foto zetten? Hoe kan ik een foto die te donker is wat lichter maken? 

Op een laagdrempelige manier leert de jeugd hoe ze leuke, mooie, verrassende foto’s kunnen maken met hun mobieltje. Ook gaat fotograaf Gino van den Broecke tijdens deze cursussen met ze op pad om de geleerde dingen buiten zélf uit te proberen! Aan de hand van opdrachten kunnen ze de theorie elke cursusavond direct ook uitproberen in de praktijk. 

Van creatieve portretten tot landschapsfoto’s en van dieren tot productfoto’s en architectuur… Leuke (inter)actieve cursus dus om te leren nóg mooiere en betere foto’s te maken met de smartphone!!

Vijf maandagavonden van 1,5 uur theorie én praktijk met daarbij ook ‘take home-opdrachten’ over de wereld van de smartphonefotografie.

 

Inschrijven

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.